Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ... ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ...Επειδή έχει γίνει ένα "πανδαιμόνιο" με τα τηλέφωνα σχετικά με το αν πάμε στη δουλειά μας τη Δευτέρα λέμε τα εξής:
Φυσικά και θα είμαστε στις δουλειές μας κανονικά όπως μέχρι σήμερα αφού η παράταση θεωρητικά είναι εξασφαλισμένη, αυτό που παλεύoυμε  είναι η διάρκεια της παράτασης και ελπίζουμε ότι εντός των ημερών θα λυθεί και θα ανακοινωθεί αφού αναμένεται συνάντηση του πανελλήνιου Συντονιστικού των ΒΣΣ με τους αρμόδιους υπουργούς. Τώρα όσον αφορά κάποιους Δημάρχους ή προέδρους κοιν. επιχειρήσεων οι οποίοι θέλουν τάχα  άμεσα εγκύκλιο, θέλουμε να πούμε: γιατί πότε είχε βγει εγκαίρως? Εκτός αν ψάχνουν αφορμές. Και σε τελική ανάλυση ας ενημερωθούν από Κεντρικό τους όργανο την ΚΕΔΕ.
Επίσης σχετικά με την αυριανή απεργία φυσικά και απεργούμε, δεν χρειάζονται εξώδικα αφού είμαστε καλυμμένοι από τη ΓΣΣΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Αυτά προς το παρόν, υπομονή και ψυχραιμία, όλοι είμαστε εν αναμονή. Ότι νεότερο να είστε σίγουροι ότι θα ανακοινωθεί άμεσα!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου