Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Λεφτά ΤΕΛΟΣ στην Κεντρική Μακεδονία


Κεντρική Μακεδονία Λεφτά ΤΕΛΟΣ στην Κεντρική Μακεδονία

Ακόμη και μέσα στον Οκτώβριο, κινδυνεύουν να οδηγηθούν σε στάση πληρωμών οι δήμοι Σιντικής και Ηράκλειας, μαζί με ακόμη 38 ΟΤΑ σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με στοιχεία της Οικονομικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ, τα οποία κατατέθηκαν στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όσο και στους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, όπως εχει γραφεί από την aftodioikisi.gr η οποία σε έρευνα της κατέγραψε 95 δήμους οι οποίοι είναι έτοιμοι να κηρύξουν στάση πληρωμών , από τους οποίους οι 12 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για τους δήμους : Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Παύλου Μελά, Κορδελιού (Π.Ε Θεσσαλονίκης), Έδεσσας, Αλμωπίας (Π.Ε Πέλλας), Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου (Π.Ε Πιερίας), Κασσάνδρας (Π.Ε Χαλκιδικής), Βέροιας (Π.Ε Ημαθίας), Ηράκλειας και Σιντικής (Π.Ε Σερρών).
perifereianews.com
http://perifereianews.com/%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου