Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

3ΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΣΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λίγες μέρες πριν τη λήξη των συμβάσεων 3500 περίπου εργαζομένων στο ΒΣΣ (30 Σεπτεμβρίου) κι ενώ όλοι αναμένουμε την εξάμηνη  παράταση όπως δεσμεύτηκε δημόσια  ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Στυλιανίδης στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ( ημέρα απεργίας και του ΒΣΣ), αλλά και απέναντι στη συντονιστική επιτροπή που είχε την ίδια μέρα συνάντηση μαζί του, δυστυχώς οι  πληροφορίες μας,  μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μας δουλεύουν. 
Την ίδια δέσμευση επίσης είχε δώσει στη Συντονιστική ομάδα και ο Υφυπουργός Εργασίας  κ. Παναγιωτόπουλος όταν μιλούσε για την παράταση του ΒΣΣ και μάλιστα με σύντομες διαδικασίες (έχει περάσει ένας μήνας από τότε), και τώρα εξαφανισμένος με το πρόσχημα της Τρόικας! 
Όσο για τους αρμόδιους αντί των Υπουργών, κανείς, ενώ γνωρίζουν, δε μας ανακοινώνουν το χρονικό διάστημα της παράτασης. Ωστόσο, επειδή τίποτα δεν μένει "κρυφό" σε τελική ανάλυση, έχουμε τα εξής νεότερα:
Η παράταση θα είναι τρίμηνη και όχι εξάμηνη!
Τέλος του 2012 δεν θα ανανεωθεί καμιά σύμβαση και θα πάμε σπίτια μας........
Ετοιμάζουν πυρετωδώς το βοήθεια κατ' οίκον και παροτρύνουν τους Δήμους για κοινωνικούς Συνεταιρισμούς με νέο προσωπικό, δεδομένου ότι με τις παρούσες συνθήκες δε μπορούν να κρατήσουν εμάς. Οι Δήμαρχοι ωστόσο δεν δείχνουν πρόθυμοι γιατί φοβούνται με το "χάλι" που ήδη επικρατεί στους Δήμους.
Τα κριτήρια είναι αποτρεπτικά ακόμα και για ιδιώτες ωστόσο δε σκοπεύουν να κάνουν αλλαγές παρά μόνο στην ηλικία που μπορεί να μειωθεί το όριο. 
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!!!!
 Κατά τ' άλλα, ορθώς  η Συντονιστική ομάδα του ΒΣΣ απάντησε στον κ. Παναγιωτόπουλο στη Συνάντηση που είχε μαζί του ότι δεν μας πείθουν οι δήθεν καλές προθέσεις, βαρεθήκαμε να τα ακούμε τόσα χρόνια από τους εκάστοτε Υπουργούς.
Θέλουμε πράξεις, θέλουμε πολιτική βούληση, θέλουμε πολιτικούς υπεύθυνους, κόντρα στην αδικία χωρίς να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος! Δεν θέλουμε επικοινωνιολόγους! Πήξαμε!!!!
Εξάλλου οι μισοί εργαζόμενοι του ΒΣΣ επικοινωνιολόγοι είναι λόγω της φύσης του επαγγέλματος τους. Που σημαίνει ότι έχουν την ικανότητα να διακρίνουν το "επικοινωνιακό" από το "αυθεντικό". 'Οσο για τον κ. Στυλιανίδη αυτός έχει ήδη εκτεθεί με τις δηλώσεις του και θα κριθεί αναλόγως των πράξεων του!!
Μακάρι τελικά οι πληροφορίες να είναι αναληθείς!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου